Svar på kommentar

Anonym om Svar på kommentar: Vad är din egen färg på håret egentligen? Det är nog åt det mörkare hållet va? Tack för ditt svar förresten ;-)

Svar: Jaa min egen hårfärg är lite åt det mörkare hållet. Ingen jag direkt gillar..råttfärgat brukar jag kalla de. De va så lite så:)

Svar på kommentar

Anonym om Underbara väder:
Färgen du har nu på håret är jätte snygg, du passar kanon i den färgen. Det extremt blonda ser såååå tillgjort ut.

Svar: Tack så jättemycket, jag trivs rätt bra i denna färgen med men som sagt tycker jag det är fint med blont nu till sommaren. Det blir ju inte heller riktigt samma blonda eftersom jag bara ska göra slingor. Men märker även att jag har lite svårt att släppa de blonda håret, även att jag tycker det är jättefint med brunt hår.

morning sunshines

Ännu en helt underbar dag med underbart väder. Det gör mig så jäkla glad. Är det inte hur härligt som helst att lite solsken och värme kan få en på bra humör?! Men just när man är sugen på att dra ner till stan för en fika eller nått så jobbar alla eller går i skolan. Hmm. Men men..måste ändå ner till stan sen för ska till polisen en vända till. Känner mig nästan som en stammis där nu, haha! Sen vid två blir de som vanligt jobb. Det är äckligt varmt inne i fabriken när de e så här varmt ute men fördelen är att man kan sitta ute på rasterna och det är riktigt mysigt:)
Men nu ska jag ta o fixa mig lite käk o göra mig i ordning..ha en bra dag alla!



Älskar denna somriga färg som jag fick av min syster i julklapp:)


Underbara väder

God förmiddag!

Uppe redan vid tio idag. Så duktigt av mig. Har nämligen varit och handlat med mamma och mormor på maxi och därefter tog vi oss en fika. Sen blev de ner till apoteket och sen bokade jag även en tid för slingning på salong Astra nästa vecka. Dagen innan vi ska till tyskland. Dock borde mitt hår vila lite men därför känns de bäst att göra de hos frisören. Säkrare på nått sätt. Sen kanske man inte behöver göra de så ofta under sommaren eftersom håret då bleks väldigt mycket i solen:)

Nu tänkte jag iaf fixa min mat som jag ska ha med mig till jobbet. Börjar ju som sagt jobba klockan 14. Ser verkligen inte fram emot att ställa mig inne i en fabrik när de e så fint väder ute. Men man måste ju. Men innan jobbet ska jag måla mina naglar plus börja skriva en lista över vad jag ska handla på ullared som vi ska till på mors dag. Längtar redan! Önskar alla en underbar dag ute i solen:D



Bjuder på en liten sommarbild till det där. Älska sommar! <3


En liten sammanfattning

Har haft en helt underbar helg. Eller fredagen va väl inte så bra men lördagen blev desto bättre. Träffade mina underbara vänner i brunnsparken där vi grillade och spelade brännboll och satt o pratade och myste framför elden. Det är sånna dagar som gör att man älskar livet och som gör en glad fast massa annat är jobbigt. Det har jag mina underbara älskade vänner att tacka för <3 Massa kärlek till dom! Men man brukar ju säga att bilder säger mer än tusen ord. Så här kommer lördagen i bildligt format! :D































puss på en underbar helg<3


Redo för en ny vecka

Såå då va även denna helgen över. Varför ska den alltid gå så fort?:/
Tycker inte man hinner vila upp sig ett dugg förrens det är över och dags för en ny jobbvecka.
Har ju dock haft extra mycket att göra denna helgen eftersom vi städat min gamla lägenhet som förhoppningsvis ska gå igenom besiktningen imon. Men fick minsann lite panik då jag bara hittade två av nycklarna. Så har letat som en jävla galning och till slut hittade jag den tredje. Längst ner i en stor påse full med grejer som jag bara slängt ner i all hast. Men vilken lättnad de blev. Skön känsla:)
Nu ska jag bara fixa i ordning lite till innan de blir sovdags. Blir ju att senast gå upp vid nio imon för att snabbt kolla igenom lägenheten sen vänta på att mia kommer!







Some say love it is a river
that drowns the tender reed
Some say love it is a razor
that leaves your soul to bleed

Some say love it is a hunger
an endless aching need
I say love it is a flower
and you its only seed

It's the heart afraid of breaking
that never learns to dance
It's the dream afraid of waking that never takes the chance
It's the one who won't be taken
who cannot seem to give
and the soul afraid of dying that never learns to live

When the night has been too lonely
and the road has been too long
and you think that love is only
for the lucky and the strong
Just remember in the winter far beneath the bitter snows
lies the seed
that with the sun's love
in the spring
becomes the rose


RSS 2.0