Annorlunda söndag!

Jaha alla människor då va de söndag igen. Men den här söndagen är annorlunda..de e tanken att veta att jag INTE ska upp o jobba imon. Ne minsann för imon blir de att dra till växjö och julhandla med pia, mamma och syster. Syster ska även sova hos mig idag. Hon sitter just nu i min soffa och kollar på Kalle och chokladfabriken och jag sitter vid datan, som vanligt. Men ska faktiskt diska lite nu och även städa lite tänkte jag. Måste få i ordning. Blir väl förhoppningsvis sängen i hyffsad tid ikväll eftersom vi sticker redan vid nio imon. Plus att jag e skittrött redan nu,.

För övrigt så har helgen varit toppen. Fredagens fest var kanon med undantag för en del grejer. Mådde ju heller inte så bra dagen efter men man brukar ju säga att man mår som man förtjänar;/ Resten av natten igår bestod av jobb på frasses..inte världens roligaste men vi hade skitkul där så de gör allt bättre. Sen blev de taxi hem för varken emme eller jag orkade gå hela vägen plus att det var svinkallt. Dock gjorde jag bort både emme o mig för taxigubben redan i telefonen..inte bättre av att hela resan va knäpptyst o jag höll på o börja skratta för de va så pinsamt. Men vi kom hem iaf och de va ju huvudsaken:)

Idag har vi även varit hos farmor och ätit..mycket gott. Men känner mig fortfarande lite halvt hängig så hoppas de blir bättre tills imon för då är det shopping som gäller;D Men men..ta tag i min gigantiska disk nu, puss så länge


<3

/Evelina


Bli lite nyttigare(Y)

Jaa precis. Jag känner att jag borde bli lite nyttigare av mig. Inte äta massa onyttigt hela tiden plus börja träna lite. Och eftersom mamma o moster ska satsa på att åka till stockholm o springa tjejmilen nästa år så ska jag nog me ha de som mål. Vet redan att jag inte kommer orka men man kan ju testa iaf! Så tänkte faktiskt börja ut o springa lite..måste bara försöka hitta en bra runda här i närheten. Ska försöka komma ut en liten runda redan ikväll iaf. Sen har jag även funderat på att skriva in mig på gymmet, men de e rätt dyrt o känns inte som att jag har alltför mycket tid nu när jag skiftar. Men får väl se hur de blir.

Och jag som hade så mycket att göra idag, nu sitter jag bara här framför datan igen. Har märkt att jag har VÄLDIGT lätt att fastna här. Så nu ska jag nog städa lite och göra mig i ordning för kalaset. Köpte även en ny hårinpackning när hanna och jag var o handlade igår. Min gamla var nästan slut plus att jag behövde en liten större o billigare paket eftersom jag typ alltid måste använda den när jag duschar nu. Så blir de när man ångrar sig med hårfärgen och måste bleka det massa. Då blir de slitet och hårinpackning måste användas. Men nu har jag färgen jag vill ha iaf så nu ska jag inte få några tokiga infall och färga de mörkt igen för slutar alltid med att jag ångrar mig(Y) HAHA!


Söndag!

God morgon!

Kan verkligen säga att jag haft en underbar helg. Fredagen började med julbord/julfest på brunnen med jobbet. Inte haft så kul på länge. Uppträde med Linda Bengtzing, en som blev utslängd o en annan som strippade av sig skjortan för o få en linda bengtzing-tröja, HAHA! Jaa de blev många goa skratt när man såg alla jobbakompisar as-packade. Blev iaf en lång natt o när jag väl somnade sen så sov jag till halv tre dagen efter..men va faktiskt ovanligt pigg med tanke på hur mycket jag drack. Lördagskvällen spenderades iaf med hannagumman<3 vi drog ner till maxi o köpte lite gottigt sen hem till mig o sjöng singstgar o kollade på filmen "Allt för min syster". Så jäkla bra film. Tror jag måste införskaffa mig den. Den va riktigt sorglig och jag som är lite känslig av mig satt med tårar i ögonen igenom heela filmen. Men den är ett måste att se för er som inte gjort de.

Nu har jag iaf precis vaknat och sitter med datan i sängen. Borde gå upp o klä på mig o göra mig i ordning lite. Idag blir de till carro och fira henne. Har även tvättid mellan 19 o 23 ikväll. Blää. Måste även nämna att de e 3:e advent idag..inte länge kvar tills julafton:D Jag läääängtar! Hörs lite senare

                                   
                       De va tider då man va liten..ibland längtar man tillbaka. Allt va såå mycket enklare då!:)


Morning!

Hoppas alla sovit gott! Blev tyvärr lite dålig update igår. Dålig update=ingen.

Men va som sagt och fixade naglarna hos malin o jag är riktigt nöjd. Därefter hem o så kom hanna och blekte mitt hår o sen sjöng vi singstar och hade allmänt kul precis som alltid. Fick även snöbollar på fönstret utav TVÅ personer som höll på att skrämma livet av oss. Men de va en toppenkväll med underbart sällskap. Har även sovit som en liten prinsessa inatt..alltså underbart. Nu ska jag fixa mig lite sen ta bussen ner till stan och dra till maxi och köpa färg för en sista blekning sen upp till frasses o gå igenom allting inför min öppning imon. Får ju inte glömma nått för då blir de inte bra! Länge sen man hade öppningen ju och det är en del grejer som är annorlunda. Men de ska nog gå bra. Sen blir de hem o bleka håret och laga mat. Tror de blir fläskfilé, några slags pommes och beasås eller rödvinssås. Mums. Ska i säng tidigt ikväll iaf för börjar ju typ runt halv nio imon. Fast om jag ska kunna ta bussen får jag ta den vid åtta så blir nog så. Nehe..ta o fixa sig så man kommer ner i stan nån gång:)

See you XoXo



Jag och min lilla hanna. Vi förblir blondiner tsm<3

//Evelina

Sweet!

Fy fan vilken seg dag de va på jobbet idag, kändes som att tiden stod stilla plus att både jag och sofie hade skitont i knäna. Kanske inte så konstigt när man står vid samma press i nio timmar. Men vi hade rätt kul me. Sen beställde vi ju kebab som pappa o jag skulle åka och hämta. Dock hämtade vi inte våra jackor utan skulle låna utlastningens och pappa va snabb på att ta den minsta fast han bara skulle sitta i bilen och glo. Slutade med att jag hade på mig tonys gula reflexjacka hundra nummer förstor. Den hängde ner till knäna, armarna va dubbelt så långa och det skulle få plats en till av mig både på längden och på bredden. De fick jag ha på mig när jag skulle in och hämta allas mat. Snacka om pinsamt. Men dom såg att jagkom direkt från jobbet iaf.

Kollade även med pelle idag och det blir inget jobba över i helgen. SKÖNT. Bara jobb på frasses på söndag då. Frågade även om hur de ser ut lite framöver nu och det såg jättebra ut. Får fortsatt förlängt och får även va kvar över jul och nyår. Skitbra. Då har man några månader kvar me jobb iaf..känns skönt att veta. Nu blir de snart att bädda ner mig i sängen och läsa lite. Imon väntar nagelfix hos malin och sen kommer underbara hanna hit. Puss på de!


Mysväder

Godmorgon alla!

Det är så himla skönt att vakna upp utvilad tycker jag, därför jag älskar eftermiddagar och hatar förmiddagar. Morgontröttheten är hemsk:/ Idag är det iaf sista jobbdagen för denna veckan, beroende på om jag ska jobba över eller inte. Vi ska iaf beställa kebab på jobbet idag vilket gör dagen lite extra bra. Man har sina små ljuspunkter:)

Nu har jag precis käkat lite iaf så tänkte göra mig i ordning och sen fortsätta dagen med lite städning innan jag ska till jobbet. Det behövs kan jag säga..ska även fika på lite lussekatter och julmust. Mums! Plus att vädret fortsätter att va snöigt och mysigt. Egentligen skulle man bara vilja gosa ner sig i soffan med lite tända ljus och en filt. Men man måste ju jobba ibland me.



//Evelina

Strange!?!

 

We ignore the ones who adore us, and we adore the ones who ignore us.
We love the ones who hurt us, and we hurt the ones who love us

Sova kanske?!

Godnatt!

Nu blev jag lite sugen på att börja skriva igen..ser hur länge de håller denna gången men ibland har man verkligen inte tid känns de som. Tycker man spenderar mest av tiden på jobbet. Känns iaf som de när man jobbar eftermiddagar, men hellre de än förmiddagar. Usch! Nu är de iaf bara en dag kvar. Fast jag ska ju då jobba över både fredag och lördag om vi fortfarande ska de eftersom dom har tagit in ett nattskift nu me. Men ska prata med pelle imon så får vi se. Gött med extra pengar men även skönt att va ledig. Imon vet jag hur de blir iaf.

Funderar på att gå och lägga mig nu..är ju som sagt en dag imon me. Blir nog lägga sig och läsa twilight, vatt lite dålig med de på sistone så måste fortsätta för den är ju som sagt bra, bara jag som e lat och för trött när jag väl lägger mig. Men men..sängen väntar. Natti natt




//Evelina


RSS 2.0