Lite bilder från lördagen!

Lördagen va de ju då singstar och tjejkväll här hemma. Hanna kom hit o vi satt o sjöng. Sen kom sanna och ännu senare kom Anna o compani. Vi satt o sjöng, snackade och hade allmänt trevligt som alltid. Sen drog vi till frasses o käkade lite o där stannade jag sen tills mamma körde mig hem. Här kommer iaf lite bilder=)







<3


Återblick på onsdagen!

Inte bloggat på ett tag nu märkte jag. Igår va en riktigt trevlig dag. Började med jobb som vanligt o jag va trött som jag vet inte vad. Sen blev de iaf att möta tina för att ta en fika. Anna och hanna hängde med på. Riktigt trevligt och blev mycket prat som vanligt. Dock satt jag tyst i några minuter för jag va så trött, och de e INTE vanligt. Jag brukar annars prata sönder folk!
Vi kollade även lite affärer innan vi skildes åt.
Hanna och jag träffades lite senare på gymmet igen för att dansa lite Zumba vilket var underbart kul.
Sen blev de hem o duscha o laga lite mat plus att jag la en ansiktsmask av choklad som jag fick av syster i julklapp:) Len i ansiktet blev man efteråt iaf. Sen blev de sängen tidigt som vanligt för mig. Läste lite i Egoboost och det är verkligen läskigt hur väl man känner igen sig i en del saker. Men de e nog bra o läsa den då o få en del tips! Det tycker jag iaf=)




Nu säger jag Godnatt!

Det känns verkligen som att hela söndagen försvann med ett poff. Steg inte upp förrens vid två o då blev de lite frukost plus snacka me hanna så vi fixade att boka passen på gymmet. Sen satt jag vid datan o så va klockan fyra o då va jag tvungen att gå. Mötte upp hanna på gymmet dör vi körde zumba först o sen core express. Zumban va skitkul o samtidigt jobbig. Däremot kände både hanna o jag att vi behöver förbättra vår kordination. Haha! Coren däremot va inte ansträngande men hur jävla jobbigt som helst. Riktig styrka för mage och rygg. Riktigt skönt att känna att man verkligen gjorde nått.
Är helt slut i kroppen nu iaf så de satte sina spår:)

Sen gick jag till mamma o emme på frasses. Skulle egentligen bara hämta emme för hon skulle me mig o handla men blev vi satt där o snackade ett bra tag innan. Sen bussen hem o nu har man fixat frukosten till jobbet och duschat. Så nu ska jag pallra mig bort till sängen och lägga mig o läsa lite i Egoboost plus Elle. Köpte den tidningen idag så ska se om den e nått att ha. Hoppas på att jag kan somna i tid men känns som de kommer bli som alla andra söndagar. Att jag har sömnproblem när man ska vända tillbaks dygnet. Vilket fall som helst så ringer klockan 03.30 imon o 04 måste jag stiga upp:/

Ska även boka klipptid imon efter jobbet tänkte jag. Får se om jag drar till gymmet o kör lite afrodans me kanske.
Men men..Godnatt på er alla=)


Egoboost

Jag har precis börjat läsa världens bästa bok. Den heter Egoboost, "Blondinbellas överlevnadsguide för unga tjejer". Jag har inte kommit jättelångt men jag e fast o jag kan verkligen rekommendera alla tjejer att läsa denna. Ni kommer känna igen er..de gör jag på många punkter.
Den handlar om allt från krav och komplex till vänskap och kärlek. Hur otroligt tufft det är att vara ung tjej i sverige. Bland annat om alla krav man sätter på sin kropp. Och alla komplex som man verkligen har HELA tiden. Att man kanske inte vågar visa sig utan smink för sin kille i rädsla att han ska sluta tycka om en, att man inte kan sitta upp i bikini på stranden på sommaren för att magen ser tjock ut, att man helst solar på rygg med fötterna i marken så låren INTE ligger på marken o tjockar ut sig. Men även massa om kompisar, relationer och svartsjukedraman. Den är verkligen superbra trots att jag har en bit kvar. Man vill egentligen inte lägga ifrån sig boken utan bara fortsätta läsa o läsa. Då vill jag även poängtera att jag o böcker vanligtvis inte går ihop alls. Jag gillar inte att läsa utan kollar hellre på film o sånt. Men nu e jag fast. Så för alla er andra som kanske inte heller gillar böcker så kan de ju ändå va värt ett försök. Man tänker på ett helt annat sätt när man läser. Och förhoppningsvis slutar man sätta sånna hemska krav på sig själv. För kom ihåg, älskar du inte dig själv så e de svårt att låta nån annan älska dig!


Trevlig Fredag!

Jaha ogår blev de som sagt gymmet med hanna. Dock va jag väldigt slö på nått sätt så tycker inte jag fick så mycket gjort alls..va rätt skönt att bara glida runt o kolla på folk. Men lite svettig blev jag allt iaf. Haha! Efter gymmet åkte vi in till stan o köpte lite godis o läsk. INTE NYTTIGT. Ska nog lägga av lite smått med läsken tror jag..minska ner iaf. Men igår skulle vi bara ha de för vi skulle hem till mamma och tor på middag. Gick iaf upp till frasses o hämtade min syrra sen gick vi tsm. Supergott blev de med mat iaf, snitzel och potatisgratäng med mycket vitlök. Mums. Satt sen länge o pratade massor..om jobb o utbildning o killar o allt annat. Därefter blev de att spela wii. De e verkligen hur kul som helst och jobbigt på samma gång. Testade konståkning igår och jag blev både andfådd och varm. Finns även dans som jag o emme ska testa nån gång när ingen annan e hemma!
Men igår körde vi bland annat konståkning, backhoppning, höjdhopp, längdhopp, spjut o golf:)

Jag gick väl hemåt runt tre-tiden o då va jag verkligen trött. Men när jag kom hem så var jag verkligen tvungen att börja läsa lite i Blondinbellas Egoboost. Sjukt bra bok och jag tror ALLA tjejer känner igen sig i den. Ska berätta lite mer om den sen. Men jag har iaf sovit superbra inatt. Och om en stund ska jag ner i tvättstugan o tvätta lite. Har dock kommit på att de e bra o göra som jag gör nu. Boka en tid i veckan för då blir de inte så mycket tvätt:)
Senare blir de troligtvis gymmet med sanna o mats beroende på när dom ska dit. Och ikväll blir de nog att träffa lilla hanna för hon ska få berätta allt om igår. Är sååååå nyfiken;) Även sjukt sugen på att sjunga singstar!
Nehe..nu blir de att städa lite o få i ordning. För kommer hon till mig ikväll kan de inte se ut så här;O

Bjuder på denna bild på mig o syster för ett bra tag sen. HAHA!!!


Svar på kommentar!

Anonym om Sammanfattning av onsdag: Snygg blus!! Du måste berätta sen om oljan var bra...känns som att det skulle behövas här också ;-)

Svar: Tack:) Jaa de ska jag självklart göra. Ska testa den några dagar nu sen ska jag ge er ett svar:) Men man känner redan när man lägger i den att det blir lite mjukare. Plus att den går rätt in i håret så de blir verkligen inte flåtigt eller tungt bara för de e olja. Och det är ett plus:)

Härliga fredag:D

Det är nått speciellt med fredagar. Jag bara älskar dom. Iaf efter man slutat jobbet, men eftersom jag jobbar 2skift så e jag som sagt ledig varannan fredag, precis som idag. Vilket är helt underbart. Min syster sov även hos mig inatt..och de gick bättre än förra gången för hon va kvar när jag vaknade, och INTE arg:)
Nu har hon iaf precis tagit bussen hem o jag ska alldeles strax hoppa in i duschen o fräscha upp mig lite. Ska dock med hanna till gymmet vid lite i fem så kan kännas onödigt att duscha innan. Men jag vill de iaf. Idag är en sån dag då man har lust att fixa till sig lite extra. Efter gymmet blir de hem till mamma o dom o käka. Mumsigt.

Hanna o jag tänkte köra "Indoor Party" ifall de finns några platser kvar. Annars kör vi på vanlig träning. Jag har iaf bestämt mig för att ta tag i min kondition på allvar..så springa lite hade inte vatt fel. Men som sagt vi får se hur de blir sen. Skönt att träna lite iaf..va ett tag sen nu:/


Sammanfattning av onsdag

Igår blev de som sagt staden med mamma. Var nere på Salong Mia Nova och kollade när mamma vaxade o plockade ögonbryn typ. Men guud vad jag hittade massa grejer som jag ville ha där. En fotkräm, två rengöringar till ansiktet och en foundation. Problemet e bara att foundationen kostar 300 eller 400kr. Tycker de e lite mycket men som sagt så e de ju bra grejer så de e nog värt de. Men man fyller ju alldeles strax år;) haha!
Bokade även ny tid till att vaxa benen igår..kan inte beskriva hur skönt de e att slippa raka dom:D
När vi va klara där gick vi iaf till Ronneby kebaben o käkade o sen blev de lite shopping o kikande i affärer. Hittade en tröja och en slags olja mot slitet hår. Den behövs verkligen! Bilder kommer.

Vi va även uppe o kollade i "In my house" för mamma hade aldrig vatt där. Såg ett par jättesöta bebisbyxor o då sa mamma: du får ta o skaffa dig ett förhållande nu o en liten bebis snart. Man kommer ju handla ihjäl sig på sånt gulligt då:D haha!
Sen blev de willys för min del o mamma körde hem. Och eftersom jag började jobba klockan två så gick jag direkt upp till jobbet sen.
Det första jag gjorde där när jag började va att jag skulle spänna rullen med aluminium o då började den såklart snurra o jag hade min hand lite ivägen så den skärde upp en skinnbit så de bara rann blod o även droppade lite. Men de va inte så farligt som de såg ut iaf..men så klantig e jag!


Supermysig tröja från Shop VM!


Hårolja från salong Astra

Ska nog även beställa en klipptid på just salong Astra och testa där för har aldrig klippt mig där innan. Och jag måste verkligen klippa mig, varning för slitet hår!

//Evelina


Besök,.

Pappa är här på besök..dock ligger han o sover i soffan. Riktigt social..haha!
Jag är med väldigt trött, skulle me kunna somna om jag gick o la mig men de ska jag inte göra.
Ska strax ner o handla med pappa typ. Tvingar han o åka ner me mig så jag slipper ta bussen.
Sen blir de nog bort till sanna o mats eller om hon kommer hit för har nästan bestämt mig för att färga håret nu.
Inte riktigt så mörkt som förra gången men ändå inte så här blondt.
Blir kanske lite ljusbrunt eller nått..får kolla när jag kommer ner på maxi. Precis suttit och kollat på gamla bilder nämligen och saknar verkligen mitt långa hår. Borde därför inte förstöra de genom blondering hela tiden.
Jag ska minsann ha tillbaka mitt långa hår o så får man se hur de blir sen:)


Godmorgon Söndag!

Gud vad skönt det är att vakna och känna att man är utvilad..tror alla håller med om det:)
Blev rätt sent igår..var först hemma hos mamma och dom o firade tor som fyllde 46. Blev där till lite över elva tror jag. Hade jättetrevligt. Satt och snackade barn med emme, johanna o mamma. Mamma sa att hon faktiskt längtade o såg fram emot när hon skulle få barnbarn o jag sa att inom tre år så vill jag ha;D Sen drog emme o jag till frasses o käkade lite och snackade med sanna och johanna. Trevligt!
Va väl hemma o kom i säng runt kvart i tre. De va just de som gjorde att jag inte orkade stiga upp o va på gymmet med hanna, sanna och mats vid elva. Det blev lite för tidigt kände jag.
Men kanske eventuellt blir gymmet idag ändå. Antingen om syster vill följa med eller får jag väl dra själv.

Funderar på att färga håret idag men kan inte bestämma mig.
Men nu måste jag nog käka lite frukost för e så hungrig så jag mår illa nu o de e inte bra.,


Gymmet! ;D

Dagen började med jobb precis som vanligt. Kan säga att jag va trött som bara den..tror jag va helt borta i några sekunder för bara vinglade till på stolen när jag klippte ämnen. Jätteläskigt;S
Hur som helst..efter jobbet blev de ner till stan o käka med hanna för att sedan dra till gymmet o spela squash. Gick verkligen jättebra..haha;)
Dröjde ungefär en halvtimme innan hanna sköt upp vår boll så den fastnade i nätet. Lite smått pinsamt men vi fick ju gå o säga till så fick en ny boll. En stund senare fastnar den oxå uppe i nätet, o vem va de som sköt upp den?! Jo de va hanna igen. Så vi lämnade in våra rack utan boll när vi var klara. Kan säga att de som blev mest tränat av de va magen för vi skrattade så mycket!

Nu e jag iaf hemma igen. Sitter vid datan samtidigt som jag håller på att bränna av min ugn som måste göras innan jag kan använda den:P
Men de e snart klart o då blir de att ta mig en härlig dusch.
Vet inte riktigt vad kvällen kommer bestå av men syster vill jag ska hänga me på fest så kanske blir så:)
Men får se..kan ju börja fixa i ordning både mig o allt annat så får vi se hur de slutar sen!
Så underbart att det är helg nu iaf. Det älskar vi<3

För övrigt en liten fråga: Blond eller brunett??


Rensa garderoben kanske?!?

Insåg nyss att jag måste städa och rensa ut min garderob. Jag har en sån stor som man kan gå in i, men ändå får inte kläderna plats och det ser bara kaos ut. Har faktiskt massa kläder som jag typ aldrig använder. Men som alla tjejer säkert känner igen så resonerar man så att: jag använder de aldrig men vill inte slänga de för kan ju behöva ha de nån gång i framtiden. Antar många känner igen sig i de. Man borde kanske inte tänka så..måste nog försöka rensa ut lite iaf. För nu är snart våren här och då är det ju alltid kul att shoppa in lite nytt, som då måste få plats. Så ska nog försöka ta tag i en städning där inne i helgen.

För övrigt blev jag riktigt glad när jag kom hem idag och såg att jag fått ny ugn/spis:D
Ingen gammal ful längre utan nu har man en ny fiiin(Y)


Hemma från karlskrona!

Då va man hemma efter att ha spenderat halva dagen inne i karlskrona. Började på sjukhuset vid åtta där jag fick ta blodprov..fortfarande svårt att fatta att de kan rinna så mycket blod från fingret av bara ett litet stick. Men men..efter de fick jag en flaska men nån gulaktig sockerlösning som jag va tvungen o dricka på MAX tio minuter. Han förvarnade mig också att man kunde bli illamående så om jag va tvungen o spy skulle jag säga til för då kunde man inte fortsätta mer:/ Så jag drack de iaf..o de va verkligen de äckligaste jag druckit i hela mitt liv..fy fan vad sött o sliskigt de va. Försökte att typ hålla för näsan samtidigt som jag drack för att inte känna så mycket smak men de hjälpte inte, o när jag skulle svälja så kändes de som de skulle komma upp flera gånger. Men jag klarade de iaf. Sen därefter fick mamma o jag sitta två timmar i väntrummet o bara glo. Läste lite tidningar o smått sov mig igenom tiden. Sen blev de blodprov igen o nu är de bara att vänta på svar..

Sen drog vi till MsDonalds och mötte upp emme o nicole o käkade lite. Sen körde mamma hem o så fortsatte vi en shoppingrunda på stan. Hittade dock inte så mycket men blev fyra par trosor och ett par leggins. Allt på rean så blev mycket billigt. Sen följde jag med emme o nicole till skolan för dom skulle ha lektion innan vi skulle åka hem. Så satt inne me dom på engelskan. Lite smått pinsamt men lite kul me. Och de ända jag kan säga är SLAPPA lektioner;O blev faktiskt chockad!!!!

Nu e jag iaf hemma igen o ska käka o vila lite sen blir det träning med hanna:D
Är riktigt sugen på att träna idag så de kommer bli bra.



//Evelina


Förändring..hjälp?!

Känner verkligen att jag behöver lite förändring med mitt hår nu..igen. Haha! Ne men man får sån känsla ibland som ni säkert känner igen. Vet dock inte riktigt hur eller vad jag ska göra..nån som har något förslag??
Jag tänker väldigt mycket på färg men kom ju samtidigt ihåg hur de gick sist..hade de några dagar sen ångrade jag mig igen. Men hur kul e de o ha samma hårfärg hela tiden då..! Blää. Så skulle jag nu få för mig att färga håret så får jag sätta som regel att jag inte får blondera tillbaka de på ett BRA tag!!
Men kom gärna med förslag..need help;D

//Evelina


Supertrött..dock ingen vila!

Godkväll!
Dagen har bestått av jobb precis som vanligt..och som vanligt e jag riktigt trött. Planerade att jag skulle hem o vila efter jag vatt o vaxat benen men så blev de inte:/ Emme ringde o vi bestämde oss för att ta me mat hem till mig o käka. Sen blev de lite sent om jag ska kunna somna ikväll me..plus att jag behöver få lite saker gjort här hemma me. Städning av lägenheten pågår, ska även diska och ta mig en dusch. Det är sakerna jag måste hinna med innan jag ska sova ikväll. Imon blir de jobb igen. Men efter 20.00 imon får jag varken äta eller dricka något pga att jag ska in på glukosbelastningsprov på torsdag morgon i k-na. Så blir tufft utan energi. Men när jag e klar så drar mamma o jag till MsDonalds så man får tänka på de:D Plus att hanna o jag ska spela squasch sen på eftermiddagen på gymmet..ska bli skitkul:)

Nu ska jag dock fortsätta med städningen o allt så jag blir klar nån gång(Y)
pusshej


Kompisbesök:)

Gokväll bloggen!

Sitter hemma med sanna hos mig. Har så ont i halsen så jag inte vet vart jag ska ta vägen, jobbigt läge. Jag sitter typ vid min data o kollar läget samtidigt som sanna sitter vid sin data o fixar ny header till min blogg(Y). Det behövs! Har redan snackat massa skit som man alltid gör när man träffas, men nu sitter vi typ helt tysta för sanna e väldigt koncentrerad när hon fixar o håller på. Jag kollar även lite på Jersey Shore o därefter e de dax för A shot at love with Tila Tequila;) Mamma kommer även med lite mat till mig sen när hon slutat. För övrigt har de hänt två bra grejer idag. Hyresvärden va här o nu e de beslutat..jag ska få en helt ny ugn o spis. Min nuvarande e alldeles för sönder så dom kan inte laga den. De e riktitg positivt. Plus att Hanna och jag har beslutat oss för att skriva in oss på gymmet. Har tänkt på de länge men av flera anledningar har de aldrig blivit av. Bland annat tid och pengar. Men nu jäklar. Nu ska vi komma i form ordentligt o börja röra på oss. Skriver troligen in oss i början av nästa vecka så bara hoppas på att jag blir frisk snart. Men nu ska jag fortsätta kolla lite tv o hoppas på att min header hinner bli klar o komma in på bloggen redan ikväll:) see you

//Evelina

Sjukisdag:/

Jaha jaa..då har man själv åkt på att bli sjuk. Såå jävla drygt. Helt tung i hela kroppen o min hals gör ont plus att rösten e på väg o försvinna lite då o då. Jag vill bli frisk igen för måste till jobbet o tjäna pengar:/ Men men..desto mer jag vilar nu desto fortare blir jag väl frisk. Kan man hoppas på iaf:) Blir väl att dricka varm choklad o käka halstabletter.

Min syster sov ju även här inatt, men när jag vaknade o hade sjukanmält mig i morse va hon borta. Snacka om att jag fick lite panik. Ringde men inget svar, skickade men inget svar heller. Sen skickade jag till mamma o då sa hon att hon hade fått hämta Emme för att jag hade vatt dum;P Undra va jag nu hade gjort inatt..har bara lite minne av att jag blev irriterad för jag inte fick ligga som jag ville me mitt ben. Sen kommer jag inte ihåg nått mer. Får väl prata me henne sen o se vad som hände. Hah!

För övrigt behöver jag nån som kan hjälpa mig göra en ny header till bloggen. Nån som e sugen..vill ha den fort:) Nu ska jag ta o blanda ihop min chokladmousse för när jag ska börja bli lite nyttigare så e de inte bra om den står i skafferiet hela tiden. Därför bättre jag käkar upp den nu. Ska även göra mig en kopp varm choklad. Kan nog vara skönt för halsen. Blir nog ett varmt bad idag me..avkoppling på högsta nivå!



Måste ta en utgång till snart tjejer;) <3

//Evelina


Jobbadax imon igen,.natti

Jaha jaa..då va man tillbaka här igen!

Min helg har i stora drag vatt underbar. Jobb i fredags o igår va jag barnvakt till min älskade lille kusin. Han sov här tsm med emme tills idag. Riktigt myys. Sen idag blev de solning o sen har jag sprungit fram och tillbaka mellan sanna och tvättstugan. Har färgat hennes hår..sen blev de även fika o massa skitsnack precis som vanligt. De behövdes verkligen. Ibland behöver man tänka på annat! Nu är jag iaf hemma och har allt upptvättat och rent. Precis bäddat nytt i sängen me så ska bli så mysigt att krypa ner. Dock sover man ju själv;/ Fast har min stora nalle iaf:)

Och imon är de back to work som gäller. Hade gärna vatt ledig ett tag till men pengarna behövs ju som sagt. Jobbar ju bara fyra dagar denna veckan me så de e skönt. Likaså nästa vecka för då ska jag på glukosbelastningsprov i k-na så måste va ledig hela dan för de tar några timmar;/ får heller varken äta eller dricka nått tolv timmar innan så de blir tufft. Men självklart blir de donken efter:D hoppas mamma e ledig så hon kan följa me o köra mig. Men de löser sig nog.

Nehe..gå o borsta tänderna o göra sig i ordning för sängen nu. Upp om lite mer än fem timmar;/ Blää..
Men men..godnatt allihopa





//Evelina


RSS 2.0