som en fisk i vattnet:)

Jag har kommit på det att jag är så himla glad att jag har badkar. Det finns verkligen nästan inget skönare än o bada. Speciellt nu när det börjar bli kallt ute, är ju hur mysigt som helst att krypa ner i ett varmt bad då:)
Eller va säger ni??





//Evelina


Ansiktsbehandling+massage

Idag va jag på min ansiktsbehandling som jag fått presentkort på. Så jävla underbart. Massa rengöringsgrejer, ansiktsmask o massage i hela ansiktet. Såååå skönt. Man ligger verkligen bara o njuter. Tog ungefär en timme. Köpte även med mig ett startkit med dessa produkter så jag ska testa dom hemma och om dom är bra så kanske man fortsätter med dom. Känner iaf hur len man är i ansiktet nu. Underbart:)


Annars så började dagen superbra av att pappa ringde och väckte mig. Låter kanske inte så bra men nyheten han kom me va desto bättre. Jag ska börja jobba på måndag. Industriarbetare är nästa för min del;)
Har garanterat tre veckor men kan mycket möjligt bli förlängt sen så man får hålla tummarna för det.
Jag är så glad så jag kan dö. Behöver inte oroa mig för pengar o så nu iaf och det är bra. På måndag börjar jag, 06.42 är det time:D

Nu ska jag gå och ta mig ett bad o sen duscha o göra mig i ordning lite. Senare blir de bort till sanna o mats en sväng, ska bli trevligt:) puss så länge



//Evelina


nybakta kladdmuffins!

Det luktar verkligen underbart när man plockar ut dom nybakta muffinsen från ugnen. Och lika gott som det luktade, lika goda va dom. Men de e ju inte så konstigt, de va ju jag som gjorde dom och jag är verkligen expert på kladdmuffins;)





Dom är xxx mycket godare än va dom ser ut att vara(Y)

//Evelina


hemma igen!

Hmm..dagen blev väl inte riktigt som jag planerat. Jag som skulle hinna med så många saker, men så blev de inte riktigt. Min syrra stannade här rätt länge. Jag fick duscha o göra mig i ordning o sen målade hon mina naglar, blev väl sådär haha. Men sen gick vi till frasses iaf..måste verkligen säga att hösten har kommit. Iaf på kvällarna och nätterna för det är inte varmt ute asså, man fryser typ ihjäl. Det är nu man vill ha någon som kan värma en när man fryser:) Va på frasses till mamma slutade iaf o sen åkte vi med henne hem. Så nu sitter man hemma klistrad framför datan igen;P  Funderar på att göra kladdmuffins och det får nog faktiskt bli så. Diska lite me. Hoppas inte grannarna dödar mig nu när jag ska dra igång med elvispen bara men kör snabbt. Är så sugen nu så måste göra de ikväll fast klockan är jätte mycket. Update från muffinsvärlden kommer snart;) pusshej

                                                                         //Evelina

Blondin eller brunett???

Det är en bra fråga. Jag har vatt både brunett och blondin den senaste tiden men jag kan inte bestämma mig vilket jag vill va. Egntligen vill jag vara båda men på olika tillfällen och det är ju inte så lätt.
Så nu vill jag ha er åsikt tack. Blondin eller brunett?!?!





//Evelina


Kycklingbitar och ris:)

Idag har mamma och jag vatt på maxi och handlat massa. Eller rättare sagt, jag handlade massa. Mest mat och sånt men även lite annat. Sen har jag även vatt duktig och ansökt som kontaktperson och sökt lite jobb idag. Lite extrapengar är aldrig fel speciellt när man inte har ett riktigt jobb.
Nu har jag iaf precis lagat lite kycklingbitar och ris. Va jätte jätte hungrig men kan inte äta så mycket för sen blir jag helt mätt. Konstigt. Men men..ska hoppa in i duschen nu snart iaf. Ska bli så skönt:)
Därefter tänkte jag fixa mina naglar..måla dom o lite så. Bild kommer sen ifall de blir bra;) haha

Funderar även på att baka kladdmuffins idag men vi får väl se va de blir. Det skulle ju va riktigt gott faktiskt men får se hur sent det blir. Nu ska tydligen min syrra komma hit och äta me för dom hade ingen god mat hemma sa hon. Ibland kan det tydligen va bra o ha en syster man kan komma till;)
Får se om det blir en runda till mamma på frasses ikväll o prata lite. Kanske även en runda bort till sanna och mats för va ett tag sen nu. Måste nog skicka till henne på tal om det;) puss

//Evelina


Perfekt?!

Blåa ögon och blondt hår, där går tjejen ni aldrig får.
Hon är bruden ni kallar vacker, hon är bruden dold av spackel.
Magen indragen och ryggen är sträckt, vem fan kom på ordet perfekt.



Tror många av er liksom mig själv känner igen er i det här. Man har den här perfekta bilden av hur man ska se ut. Men egentligen är det inte vår egen bild. Det är medias bild av hur vi ska se ut. Varför strävar man efter att se ut som en barbiedocka?! Smal som en pinne ska man vara, man ska ha bröst, läppar, rumpa. Fint hår och fin hy. Varför ska allt va på ett visst sätt. Varför inte bara vara nöjd med det utseendet man har. Men media har skapat ett behov. Allt som går på tv och all reklam. Det är det vi kallar perfekt. Man ska inte va nöjd med sitt utseende. Man ska plastikoperera sig. För man måste ju ha stora bröst, stora läppar och inget fett på kroppen. Är det så här det ska vara. Tänk så många människor, och speciellt unga tjejer som verkligen lider av det här. Dom slutar äta helt för att bli så smala som man ska vara i dagens samhälle. Men det är lika bra att inse, alla killar vill inte ha en perfekt plastdocka. Va nöjd med dina kurvor, varför plåga sig för att bli som en barbie. Var stolt över den du är och våga visa upp dig. Du kommer hitta nån som älskar det. Alla har ju som sagt sin egen definition av ordet perfekt. Glöm inte det!


Sweet dreams

Nahe om man ska ta o sova nu. Precis suttit och förberett ett inlägg som handlar om att vara perfekt, det kommer ut på bloggen imon, eller senare idag rättare sagt. Missa inte de iaf för det är nått alla borde fundera på. Men nu ska jag stoppa om mig med mina filtar och mitt täcke o förhoppningsvis somna ganska så snabbt. Fryser ju för vi har ju fortfarande inte fått nån värme för gubbarna måste tydligen fixa nått med elementen först så jag tycker faktiskt dom får öka nu innan jag fryser fast här inne. Men man ska väl inte gnälla..iaf, sov gott kära läsare. För de ska jag göra. Natti

                                    

                                                                              //Evelina

Hem ljuva hem

Så då har man äntligen kommit hem även denna natten. Man är hemma sent men glad att man har jobbat ändå. Men de e konstigt att det alltid är lika läskigt att gå förbi spökhuset i backen på väg upp till hjorthöjden. Alla skrämmer typ upp mig om de hela tiden och det lyser alltid så läskigt. Jag blir alltid lite extra rädd när jag går förbi där och jag vill inte titta men ändå känner jag att jag måste. Men fötterna tar alltid snabbare steg just där så man ska komma bort från de så snabbt som möjligt. Haha. Väl hemma så har jag jätteont i fötterna igen. Lyckat. Inte bra o stå o gå så mycket i fel skor känner jag. Men skitsamma. Nu har jag ätit två mackor iaf eftersom jag i stort sett inte ätit nått riktigt på hela dagen förutom en macka och en muffins. Hoppas inte att de skitet ska börja igen nu, men de lär jag väl märka. Nu ska jag iaf börja göra mig i ordning för sängen. Men kommer minst ett inlägg till innan jag ska sova. Hörs snart.

//Evelina


Ligga konstigt..

God morgon alla. Måste ha legat väldigt konstigt inatt för min nacke var verkligen stel som ett kylskåp. Inte skönt men känns bättre nu..nån som vill massera?;)
Precis ätit frukost nu iaf så ska ta och byta om och göra mig i ordning sen ska jag ner till espehallen och handla till mormor. Inte så länge till jag ska jobba nu heller. Dagarna bara springer iväg när jag sover så länge. Men de e ju så skönt. Men men..gå och göra mig i ordning nu så jag kommer iväg nån gång. Hörs

//Evelina


Äntligen sova

Jaha ja. Jag som skulle komma i säng i någorlunda tid ikväll men nejdå. Visste att det skulle bli sent eftersom jag jobbade, men inte såhär sent:/  Är så jävla irriterad me. Jag vet inte riktigt var jag har dig. Tror du är på min sida bara att du är lite rädd, men du ska få chansen att förklara imon för de vet jag att du vill. Ligger iaf i sängen och lyssnar på musik och fryser som vanligt. Ska ta och sova nu och hoppas på en underbar dag imon. Ställt klockan på elva men man vet aldrig när jag kommer upp;P

Blir iaf jobb imon igen vilket jag är superglad för. Behöver precis alla pengar jag kan få!
Och du o jag ses imon, eller senare idag rättare sagt. Puss och godnatt alla



//Evelina


Så jävla skrämmande!

Folk skrämmer verkligen mig nu för tiden. Man ska alltid lyckas umgås med fel människor men märker inte det förren de väl gått så långt så man inte vågar gå ut. Hjärtat slår hårt och snabbt, benen bara skakar så man nästan inte kan stå, händerna darrar och tårarna sitter inte långt inne. Det är en sån obehaglig känsla. Jag hatar den. Men en del personer älskar tydligen att framkalla den. Jag hoppas du fattar att du bara är luft för mig. Dina jävla lögner du ljuger ihop för att få andra ur vägen. Sånt kommer fram och tyvärr lyckas du inte få dom ur vägen. Många står på min sida och om du gör så en gång till på mig som du gjorde ikväll så e du riktigt illa ute de ska du ha klart för dig. Även jag har kontakter och många skulle inte tolererat de om dom sett dig. Men jag ska inte ens lägga ner nån tid på det här för du är bortblåst och jag hoppas fan du håller dig borta från mig i framtiden!!!


RSS 2.0