Lycklig med jobb:D

Tjo!

Har ju som sagt jobbat hela kvällen idag o har en stund kvar me. Fick även reda på att jag ska jobba imon me. Och grejen är den att det är inte ett jättekul jobb men ändå är jag så jävla glad. Jag har ett jobb iaf. Trodde heller inte att jag skulle få några tider typ men än så länge har jag fått flera stycken och jag uppskattar verkligen de för e de nått jag behöver så är det pengar. Ett stort tummen upp för det. Nej nu ska jag fortsätta städa o förbereda allt inför stängningen. Ha de bra så länge!

//Evelina

Lyckat!

Hejsan bloggen!

Var ju som sagt på ett väldigt viktigt möte/samtal idag. Vilket gick väldigt bra, över förväntan och hon va så nöjd med mig. Det gjorde mig glad men samtidigt lite orolig. Känns ju inte hundra procent säkert men jag ångrar ingenting. Efter det gick jag och köpte en läsk på willys och sen en kebab. Men han som jobbade där va så snäll så han bjöd mig på en läsk me. Sen tog jag bussen hem och nu har jag precis ätit så ska börja göra mig i ordning inför jobbet. Byta kläder sminka mig o fixa upp håret. Blir jobb 17-23.30 så lite extrapengar blir de. Härligt. Nehe klockan tickar. Hörs innan jag ger mig av. Puss





//Evelina


Sov gott!

Nehe, insåg nyss att klockan e halv tre och eftersom jag behöver gå upp i någorlunda vettig tid imon så ska jag nog sova nu. God natt på er!

//Evelina


Glass+säng=sant

Så då har även hela denna dagen rusat iväg. Men har hunnit med en del ändå.
Blev även att jag stack bort till sanna och mats en runda..mycket trevligt:) alltid kul att kolla när andra folk packar upp och rensar o fixar i ordning. Sen skulle ju mats även plocka ut spetor ur sannas fot och det blev underhållning kan jag säga;P

Nu ligger jag nerbäddad i min säng som jag precis bäddat rent, tsm med datan, mobilen och glass:) kan inte bli bättre. Bara att jag hade nån bredvid mig. Men ska snart sova nu iaf. Imon blir de viktigt samtal och sen jobba. Härligt:D


//Evelina


dagarna springer iväg!

Jaha jaa. Syrran kom på besök, hon har ju aldrig sett lägenheten så va väl därför hon ville komma och kolla. Vilket fall som helst så va hon jättehungrig så jag va tvungen att laga fisk o potatismos, men eftersom jag inte hade nån sås så fick jag ju ta emmes busskort o åka ner till willys o handla. Nu har vi iaf ätit och är proppmätta. Nu väntar bara all disk på mig känner jag, så ska väl diska upp den så jag har det klart.

Är även riktigt sugen på att baka kladdmuffins men vet inte om jag orkar. Ska iaf bädda rent i sängen, helst måla naglarna och kanske ner en snabbis till sanna o mats. Frågan är om det blir muffins eller inte?!?!



//Evelina


helgens lilla kräftskiva! :)

God morgon bloggen!

Måste säga att det var riktigt skönt att sova ut idag för första gången på några dagar. Och när jag vaknat fick jag även besked om att jag ska jobba imon vilket är superbra. Jobbade i fredags, igår och ska då jobba imon me. Fortsätter det såhär så blir det bra. Får däremot inte glömma att springa ner och avboka min tvättid som jag egentligen skulle ha imon.

Tänkte även lägga ut bilderna från vår lilla kräftskiva i helgen. Hade ju sanna och mats, hanna och martin på besök:) Men eftersom hanna och jag fick sitta o vänta på resten av gänget i sådär tre timmar så kommer de många bilder på bara oss först,haha!



































Denna bilden får avsluta vår mysiga kväll;)
Puss

//Evelina


Hungrig!!

Sådär,nu är alla räkningar betalade och adressändring gjord. Har typ lyckats få in alla kläder i garderoben och all tvätt från igår är på plats. Har mycket kvar att göra men det går framåt iaf, bara säg till om ni vill hjälpa till,hehe!
Nu börjar jag ju även bli väldigt hungrig, problemet är bara att jag måste ta mig ner till maxi och inhandla lite saker. Och i den här stormen är jag inte sugen på att gå så kanske får bli bussen. Men allra lättast skulle va att gå ner och ta bussen hem så får nog bli så. Bara hålla tummarna för att man inte blåser iväg:P

Tänkte iaf käka tandoorikyckling, potatiskrocketter och rödvinssås. Så jävla gott. Men ska väl försöka göra mig i ordning och klä på mig rejält med kläder o sen dra mig ner mot maxi.
Är så jävla irriterad på min mobil för att jag inte kan ta emot sms,allt annat funkar typ nu förutom de. Och jag saknar att sms:a och alla jag sms:ar med. Men har överlevt hittills så överlever väl lite till. Skriv på facebook eller msn om ni vill nått. Puss




Haha detta va tider de;)

//Evelina


Dagens planer!

Förstår inte hur de kan va så skönt att sova länge. Gick upp vid lite över två tror jag, då kom posten iaf. Och nu har jag precis ätit nudlar till frukost,mums.
Det som står på schemat idag är att fixa in tvätten, diska, slänga sopor, städa och även försöka få upp lite grejer från kartongerna. Sen ikväll ska jag även ut och powerwalka en runda. Kan behövas känner jag. Dock så blåser de ju väldigt mycket men de kanske lugnar ner sig till ikväll.
Förhoppningsvis ska vi iaf hämta soffan imon så jag har nått att sitta på. Sen ska jag även köpa ett bord. Måste ju komma i ordning lite till lördag då vi ska ha kräftskiva här. Kom på att jag även ska betala räkningar idag me.
Men men..först och främst blir det duschen nu iaf. See you later




//Evelina


Natti natt!

Fastnade ju totalt framför datan nu. Jag som hade massa annat att göra. Men men..ska ta o gå o lägga mig nu iaf. God natt mina små änglar:)



//Evelina


Slutade helt okej!

Dagen började ju lite i katastrof efter att jag glömt att vvs-gubbarna skulle komma och byta ventiler på elementen. Men som tur väl va kom jag ju på de tjugo över sju i morse när jag väcktes av deras jävla oväsen. Flög upp ur sängen och började flytta kartongerna så dom skulle komma fram o sen bytte jag om så jag inte skulle gå i nattlinne. Lagom när jag va klar plingade de på dörren. Tur jag blev klar iaf och tur jag lyckades somna om igen.

Sen fick jag bege mig ner till mamma och dom för att va hemma med banen eftersom både mamma och tor jobbade. Tog med dom till frasses och åt vilket va ett rent helvete men vi lyckades komma både dit och hem. Sen va jag väl där till halv sju sen kom mamma o då stack vi ner till maxi och köpte en kalender till mig. Kan behövas nu när man behöver komma ihåg massa jobbtider och tvättider o massa annat. Köpte även med oss lite fika och åkte upp till mig. Hade ju tvättid idag så har tvättat upp precis allt och även bokat två nya tider. Imon blir de förhoppningsvis att få upp lite fler möbler och på torsdag ska vi nog hämta soffan vilket är en bäddsoffa så bara säg till om ni vill sova över för jag e ju alldeles ensam här uppe;P

Ska iaf försöka få in lite tvätt innan jag ska sova, om jag orkar vill säga. Men de skulle behövas. Får väl se hur det blir. Börjar iaf bli trött nu.
Men det bästa av allt denna kvällen är att mitt bredband fungerar igen:)



//Evelina


God morgon!

Har sovit så underbart skönt inatt. Tror det är för att jag sovit i en riktig säng. Men de ska jag ju fortsätta med, dock en väldigt mycket mindre. Vaknade iaf vid lite i nio av att min kära syster ringer från skolan och frågar om jag är vaken..vilken jävla dum fråga vid den tiden på morgonen! Somnade iaf om tills nästa gång hon ringer strax efter halv tolv. Visst är det underbart att bli väckt?!

Nu tänkte jag iaf vara duktig att gå ut och hänga lite tvätt..var ju tvungen o tvätta mina arbetskläder efter incidenten med allt pulver igår:P haha. Sen ska jag dra mig ner mot stan och besöka apoteket, banken och maxi. Min tur o laga mat idag men vi valde tillsammans. Kycklingbitar och ris blir det..mums. Sen idag ska jag och pappa ner och skriva kontraktet:D Hoppas sen på flytt i helgen. Jag är glad!



                                     //Evelina<3

Dubbelsäng inatt!!!

Dagen började med att jag drog ner till maxi och inhandlade laxen och de som min lillasyster skulle göra till mig och henne idag eftersom mamma och tor är i danmark. Och eftersom jag skulle jobba 14-22 så skulle emme göra maten, jag ska göra imon men vet inte vad, FÖRSLAG TACK??!!
Iaf så blev laxen riktigt god. Sen efter jobbet blev de duschen o sen ut med Bamse en runda, Riktigt skönt!

I vilket fall, eftersom mamma och tor är i danmark så betyder det att jag överger min husvagn och flyttar in över natten. Dubbelsäng står på schemat:) Sen blir det inte många nätter kvar här hemma eftersom jag ska flytta. Pappa och jag ska ner o skriva på kontraktet imon:D Har för övrigt suttit och kollat i massa kataloger på jobbet och hittat hur mycket fina grejer som helst som jag vill ha till lägenheten och till mig. Får väl se vad det blir sen. Just nu vill jag bara flytta och komma i ordning.

Och på tal om ingenting så måste jag skaffa mig en större säng, min är alldeles för liten!!!



                                          //Evelina<3


Godnatt på er!

Nu börjar klockan bli mycket för min del. Inte många timmar tills jag ska upp nu:/
Men men de får gå. Eftersom jag inte hade fått något besked om lägenheten så ringde jag upp henne och kommer få besked imon. Ska även ringa ett annat viktigt samtal imon som jag typ e livrädd för,haha.
Kan ju säga att de kommer bli hur svårt som helst att somna nu för e inte ett dugg trött. Men 04.45 imon ska jag upp hur mycket eller lite jag än sovit.
Så ska ta mina grejer o gå ut i min lilla husvagn..sen ska jag dra igång filmen som alltid rullar, en shopaholics bekännelser;) Är typ kär i den filmen. Sen hoppas jag att jag blir trött annars får jag läsa lite de brukar hjälpa:)
Anyway..godnatt alla!





//Evelina<3


Undersökning!

Tänkte ha en liten undersökning om hårfärger här.
Alla har vi ju olika hårfärger och alla faller vi för olika hårfärger. För en del är det verkligen viktigt medan det för andra inte spelar så stor roll.
Så tänkte kolla vad just DU tycker! Vilken hårfärg faller oftast du för när du faller för någon eller har det ingen betydelse?? Skriv precis som du tycker och tänker:)



//Evelina<3


Vilken dag..

Idag sov man typ till två..lite dumt kanske med tanke på att man ska upp 04.45 imon för att dra till jobbet. Men de får gå ändå. Iaf så gick jag in på toa för att göra mig i ordning o precis när jag ska låsa så märker jag att dom satans jävla ungarna har tagit nyckeln till toadörren o gömt den IGEN. Jag vet vem av dom de e me men de kan jag ju inte säga så får tvinga alla att leta. Kul att man ska behöva hota me att dom inte får spela mer tv-spel förrens nyckeln e framme. Men de e de ända som hjälper för då hittar dom helt plötsligt den. Blir såå irriterad!!!
Men trots detta så längtar jag tills jag får mina egna barn. Bara en sak som fattas innan dess.

Har även vatt nere på maxi och fixat mat till jobbet imon. Rostbiff och potatissallad, yoggi och muffins. Det är ju så att är man trött och inte har nått att göra så kan man äta för att inte somna. Det brukar funka. Sista veckan jag jobbar nu iaf. Måndag-fredag och sen festen på lördag. Ser fram emot den såå mycket. Idag ska jag börja med mitt arbete också iaf. Skicka mailet till honom och kolla hur länge jag har på mig sen är det bara att sätta igång. Vet helt vad jag ska ha nu iaf och vad det ska handla om.

Måste även säga att låten Love the way you lie med Eminem och Rihanna är sjukt bra. Musikvideon är dock hemsk men den måste ses



//Evelina<3


Som en bastu!!!

Det är ju verkligen såå underbart att vakna upp ute i husvagnen när det är hur varmt som helst ute och solen bara steker. Måste va 40 grader där inne och man svettas nästan ihjäl. Så har man väl vaknat så kan man inte va kvar där inne längre. Men sov ganska länge ändå.

Nu ska jag snart hoppa in och ta en låång dusch. Hårinpackning ska i, benen ska rakas och sen är det ju så skönt att bara stå där och låta vattnet rinna. Samtidigt som man lyssnar på go musik. Sen ska jag iaf göra mig i ordning inför kvällen då mormor, johanna, chrille och lille max kommer. Ska äta tacos och ha det trevligt. Men innan dess ska jag me brorsan ner och kolla när han ska spela match mot asarum eller vilka det var.
Nu ska jag dra mig in mot duschen iaf:) hörs




Världens coolaste och gulligaste kusin;)

//Evelina<3


Hemma igen

Då va man hemma igen efter att varit ute och gått i 35min. Jag gjorde de hanna;) Fick upp flåset lite me så nu kan jag gå och lägga mig med gott samvete efter kvällens alla läckerheter. Känner att man är sådär lagom svettig och go me,haha. Ska nog försöka ta mig i kragen och gå den rundan varje dag. Eller nån annan lite längre kanske för denna va rätt kort. Önska mig lycka till med de. Ska faktiskt försöka hålla de.

Undra vad man ska göra nu..byta om och lägga sig och kolla på en film kanske. Skön avslappning innan man ska sova. Saknar dock någon att ha bredvid mig:/



//Evelina<3


Sen vandring!

Sådär. Träningskläder på. Mobil med hörlurar laddade. Klockan är nästan 00.30 och jag beger mig ut på powerwalk. Bättre sent än aldrig;) Hörs när jag är tillbaka

//Evelina<3


Ni är underbara!

Jaha då va man själv igen. Alla har åkt hem. Måste säga att jag saknar nån att ha hos mig alltid.
Men iaf..har haft en helt underbar dag. Nästan allt har gått min väg. Följde ju med mamma upp på frasses för att prata med rolf om att eventuellt få börja jobba lite där igen nu när jag slutar på tarkett och det blev ett positivt svar så kommer väl få några tider iaf. Det är bra.

Sen har jag haft världens bästa kväll med mina brudar. Var så länge sen vi hittade på nått men idag blev det äntligen av. Synd bara att sanna skulle hem tidigt och anna inte kom förren sent. Men vi måste göra om det snart igen för det är sånna här kvällar som förgyller ens liv. Blev inget singstar men satt o lyssnade på musik och pratade en massa vilket ledde till massa skratt. Plus att jag mötte världens bästa jobbakompis nere på willys med när hanna och jag var där för andra gången och köpte cola.

Blev iaf en massa fotograferande idag och många härliga bilder. Både bra och dåliga men man får alltid ett leende på läpparna när man kollar på dom. Vi proppade iaf i oss hur mycket godis, chips och ostbågar som helst, och för o inte tala om cola..drack nog fyra liter tsm så nu känner jag mig riktigt äckligt mätt och funderar på att gå ut och gå en runda. Lite halvläskigt att gå så här sent själv men jag måste nästan. Förbränna lite iaf:P



Här har vi ett bevis på hur roligt vi haft det ikväll.
PS. Det är min arm sanna håller i och inget annat;)

//Evelina<3


God natt!

Precis kommit hem från jobbet för en halvtimme sen typ. Har ju fått för vana att sitta o prata i övertid med han som byter av mig så kommer ju aldrig därifrån i tid. Men nu är jag hemma och är helt klar för sängen. För övrigt så var det en helt okej natt på jobbet, förutom det satans brandlarmet som löste ut. Var ju ingen som helst fara men att sitta och lyssna på det jävla tjutandet innan dom stängde av det var mer än irriterande. Nu ska jag sova iaf för är trött och behöver komma i säng eftersom klockan är över sju. God natt på er allihopa



//Evelina<3


Helt okej dag!

Vaknade inte förrens tre idag o insåg att jag typ sovit bort hela dagen. Inte bra men kom ju inte i säng förrens sju i morse efter jobbet. Fortsatte iaf dagen med att kolla på lägenheter och va till och med och tittade på en. Den va riktigt mysig så får väl se hur det blir. Men är inne på att flytta nu iaf så även om det inte blir den så kommer jag fortsätta leta. Ska även börja leta massa jobb nu. Har ett jag kan få om jag vill men problemet är att det inte blir så mycket tider så skulle behöva ett till då kanske. Men det löser sig nog hoppas jag.

Efter vi kollat på lägenheten stack pappa och jag och käkade pizza o därefter till maxi. Nu är man hemma igen och ska börja göra sig i ordning lite smått inför jobbet. Sista natten innan ledighet nu. Skönt.
Asså det är helt sjukt vad jag är inne på att flytta nu. Vill vill vill.

Kan ju även säga att jag saknar sommaren nu. Känns att hösten börja närma sig för det börjar bli lite kyligare och mörkare. Fast jag tycker ju verkligen om att sitta inne i värmen med tända ljus och mysa när det är kallt och ruggigt ute. Finns bara en sak som saknas..



//Evelina<3


Hard work!

Nu väntar åtta timmars jobb för min del. Men har för säkerhets skull köpt mig nya numret av veckorevyn plus att jag har en tidning med massa korsord o grejer. Bara utifall de skulle bli lite slappt;) haha
Nu slänger jag mig på cykeln iaf. Bye


//Evelina<3


Jag och mina babes!<3




Underbara stunder:)

//Evelina<3


Hellu!

Sitter här i min ensamhet och lyssnar på musik. Varför ska jag alltid ha så svårt att ta tag i saker som jag MÅSTE göra. Jag borde verkligen städa, och jag måste måste ta tag i mitt arbete nu innan de blir försent igen. Förra gången mådde jag som jag mådde och jag fick ju det förlängt, men kanske inte ska låta de gå för långt igen då utan börja göra det:/ Frågan är bara..bröstcancer eller tsunamin i thailand?!

Om lite mindre än två timmar blir det iaf att dra ner till stan och möta mina babes anna och tina utanför willys för att sedan gå och äta thaimat. Det är ju så galet gott. Och som alltid så blir de ju massa underbart prat;) Frågan är bara vad man ska ha för kläder..de e alltid mitt stora problem,haha!
Jag måste ju även fixa nån mat eller nått jag kan ha med mig på jobbet ikväll. Ska ju jobba 22-06 och lär ju bli ganska hungrig under den tiden. Ja ja det löser sig nog. Ska för övrigt försöka hinna med att powerwalka en runda innan jobbet. Nu ska jag gå och ta tag i mitt liv och börja med det som behövs göra:)



//Evelina<3


RSS 2.0