God morgon!

Blev verkligen ingen sovmorgon idag..vaknade av att isak låg o stirrade på mig o sa "-asså eve hur fan länge ska du sova klockan e nästan elva:O!!!" jag bara men de e väl inte mycket, men de tyckte han. Så fick ju stiga upp utan att ha sovit så mycket som jag behövde. Får väl ta igen de imon. Nu sitter vi o käkar frukost iaf och om en stund kommer pappa o hämtar honom. Jag ska göra mig i ordning för att dra ner till stan o möta hanna för lite shopping till festen ikväll. Sen även upp till mamma o hämta lite grejer. Sen måste jag hem o göra mg i ordning ännu mer för att sedan va där mellan sex o sju. Får se hur vi ska komma dit me..hanna skulle kolla med sin pappa annars får vi väl gå. Det går de me:) Hoppas iaf på en trevlig dag/kväll/natt.
Puss så länge


Hej igen xD

Inte skrivit här på väldigt väldigt länge igen, men nu har jag tråkigt och känner för att skriva av mig lite. Har haft filmkväll med min lillebror och nu har han däckat i sängen så nu sitter jag här själv med min data igen. Men man känner sig faktiskt inte lika ensam när de e nån annan här även att den personen ligger o sover. Man vet liksom att man inte är själv utan att man har sällskap. Det känns skönt tycker jag. Tror seriöst jag längtar tills de flyttar in nån mer här. Har iaf vatt en bra dag idag. Eller jaa den började redan igår. Sista dagen på jobbet innan jag tog helg och mamma körde mig hem. Riktigt skönt för jag va trött o hade ont i både rygg o knän. Sen sov även emme här och när vi skulle gå till min lägenhet så såg vi en jävligt full gubbe som bara vinglade fram och tillbaka och sen trillade ihop på marken. Blev först livrädda och sprang in o gömde oss vid sidan om lägenheten, men sen insåg vi att vi nog skulle hjälpa honom. Så gick fram o hjälpte honom upp och in genom porten till hans lägenhet. Lite sliskig va han allt me o sa att han gärna hade följt med oss hem xD

Och som vanligt när emme sover här så kommer jag alltid på jättemycket jag måste prata om och berätta just när vi ska sova, och emme blir alltid lika arg och irriterad eftersom hon vill sova. Men de blir alltid kul i slutändan ändå.

Isak och jag va iaf o käkade hos emme på frasses idag, sen va vi på willys o köpte läsk, gurka och dipp. Sen hyrde vi "i rymden finns inga känslor" o sen blev de bussen hem. Riktigt bra film iaf..sådär gullig på nått sätt. Så kan rekommendera er att kolla på den. Man får sina skratt kan jag säga:)

Vet inte va som händer resten av kvällen men antar det blir datan ett tag till innan jag me går o lägger mig. Imon blir de nog fest för min lilla vän martin som fyller 23. Ett stort grattis till honom. Hanna och jag drar dit tsm så de kan nog bli riktigt trevligt hoppas jag. Får väl se om de kommer nått mer inlägg ikväll annars Natti natti på er<3


Min lilla gumma o jag<3


RSS 2.0